WEEK 6

Zondag 22 september. Alweer 5 weken . Vandaag weer heerlijk weer. Vanochtend alles naar buiten /achter gedaan. Ging wel weer met hoop commentaar ,maar volhouder wint en dat is in dit geval wij dus.En dan krijg je paar heel zielig kijkende pupjes buiten.

Wij mogen niet naar binnen.

Wel weer binnen gelaten toen ze stil waren ,wil niet dat ze in koude hoekjes blijven liggen.
Ze liggen nu lekker achter en kunnen dan zo de tuin in,zonder dat ze spitroede moeten lopen langs Brimir ,die het allemaal nog steeds niet zo aan kan. Gelukkig is daar Rana die dan el weer helpt en als buffertussen pups en Brimir gaat liggen .

Vanmiddag weer nieuwe mensen ,altijd spannend hoe dieren en mensen op elkaar reageren. Suus wordt wel steeds makkelijker gelukkig.
Die blijft trouwens toch steeds maar voeden en dus vlees is op dit moment eigenlijk niet echt belangrijk . 

Net ook het ALBUM weer bijgewerkt .

23 september. waarschijnlijk vandaag weer fijn huisje gevonden voor een reutje. 

a.s. donderdag de chipper en volgende week dinsdag worden ze getitert .


Zal proberen vd, week daar even over door te gaan.Nu helaas echt bedtijd. 


teefje geel en rood.

25 september. 

Vandaag definitief teefjes  aan baasje gekoppeld. Ook de afhaalafspraken gedeeltelijk al staan. Gaat hard. Nu er aantal in mijn tenen zitten te bijten en mijn broek aan flarden proberen te scheuren zit ik te foeteren ,maar zal ze gaan missen natuurlijk. Zeker nu ze weer groter stuk tuin hebben om te rennen en dat is zo’n prachtig gezicht. Zo blij als ze zijn. Maar je merkt wel dat ze echt al meer uitdaging nodig beginnen te krijgen. Suus is druk aan het opvoeden geslagen ,met als gevolg af en toe een hele zielige pup. Maar sommige hebben er behoorlijk probleem mee om zich over te geven. Gaat dus  met hoop gegil en gekrijs soms.


Morgen spannende dag ,dan worden ze dus gekoppeld aan hun chipnummers en namen .Ze bestaan dan echt in hondenland.


Maar eigenlijk gaat verder alles prima. Ze doen het goed. 

Als alles zo door gaat ,zoeken alleen reu zwart en teefje groen nog een huisje. Misschien ook reutje oranje . die laatste is heerlijk vrolijk ventje. Ongecompliceerd.  Zwarte reu is heel stabiel ,relaxed. Ontwikkeld geloof ik wel een kruintje op zijn neus. Maar vind vast een goed huisje. Teefje groen is wat terughoudend hondje ,wat het heel goed doet in de groep ,maar meteen van slag is bij visite. Heeft dus echt stabiele omgeving nodig met mensen die weten wat een terughoudende hond nodig heeft. Vinden we die niet ,dan blijft ze gewoon.

Verder is hier de link van het titeren met VacciCheck 


Arme Suus bedolfen onder .

26 sept. de Chipper geweest. Ze waren allemaal braaf en rustig. Geen in rap tempo. Nu hebben ze dus allemaal een naam en nummer.
Schrijf dit tijdje later ,dus zal in de volgende week foto’s met namen plaatsen. Ze staan al wel bij pupinfo

poepje doen 
De Denker  (hij heet ook Elewa wat intelligent betekend en dat is hij)   

We gaan alweer naar week 7. Langzaam begint het besef te komen dat ze ook keertje het huis verlaten. Dat geeft vreemde wisselende gevoelens ,wat maakt dat de moeheid er soms wat meer doorheen komt. Hedon en ik worden beetje prikkelbaar en sneller emotioneel. 

Deze zondag nog een keertje veel visite en dan volgen de weekends van afscheid nemen. En dan hoop je natuurlijk niet voor goed. Maar we weten uit vorige nesten dat het soms lastig is om boel beetje bij elkaar te houden. Je woont soms ver van elkaar weg en niet iedereen zit te wachten op van die gezellige wandelingen samen . We hopen natuurlijk van wel. Al is het maar 1x per jaar.


Maar op naar WEEK 7.