WEEK 8

Heerlijk lui op plekje van papa Rana

Afgelopen weekend is ons 1e dametje weg gegaan. Omdat ze bij andere hond komt mocht dat. (wettelijk mag het trouwens vanaf 7 weken) Ze had wel wat moeite met wennen ,maar gelukkig gaat het nu goed. De eerste en ook nog mijn lieveling ,was best wel moeilijk.

Haar laatste plasje bij ons.

Verder weekend van a.s. eigenaren die weer even bezoekje kwamen brengen en gewone gedoe van wassen ,dweilen en voeren. Veel van broekspijpen afhalen en genieten. 

Elkaar 

Ze beginnen heel erg met elkaar te klieren ,waarbij het soms nogal hard gaat en de nodige gillen aan te pas komen. Kan niet echt zeggen dat er 1 is die het meer doet als een ander. Allemaal kunnen ze soms ineens opstaan en dan bovenop de slapen massa springen en er 1 uitpikken die ze even bijten.
Alleen Estrella (fluor roze )heb ik gisteren even op haar nummer gezet ,die ging wel beetje erg heftig door. Heeft geholpen ,want is stuk rustiger nu en lag gisteravond heerlijk naast ons op de bank te slapen.
Sinds maandagochtend konden ze over hekje vanuit hun ruimte en ja toen was het bal. Hoop gebrom en gegrom van de heren ,maar vooral Brimir begint het steeds leuker te vinden ,alleen zijn slaande poot vinden pups minder ,dus hopelijk leert hij dat nog beetje af.
Overdag mogen ze dus gewoon lekker los in de kamer ,waar ze dus ook kennis gemaakt hebben met TV. 
Zit dus nu ook in puppy ruimte zonder pups maar met Suus en Rana. 

 

Hoe kan ik hier op komen ? 

Ondertussen ook wat pups uit de kleinste bandjes gegroeid. Dus maar wat kattenbandjes gekocht. Hebben zelfde sluiting en zijn er in heel veel kleuren. Alleen belletje eraf gehaald .

Elnora ,teefje groen  is grijs geworden . En teefje blauw Eayla is fluor geel geworden. Zal na het weekend wel anders worden ,want gaan er dan aantal weg en dan kan ik bandjes even gaan reorganiseren .

Vandaag dinsdag 6 oktober ,gaat alles zijn gangetje. Ze slapen minder en spelen langer . Vermoeiend voor volwassen honden en voor ons. Maar het is geweldig om die doerakken te zien ontwikkelen . Het zijn al echt van die minihondjes. Je merkt ook echt dat je ze al dingen kan leren. 

Vrijdag gaat Eayla mee met haar baasjes. 
Zaterdag Elek (paars) en Estrella . Zondag Elewa (kleine mannetje) en misschien Elion (lichtblauw ). 

Kijk er naar uit en ook weer niet .